Moni Lundström

Ny Ledarutvecklare hos BIZNIZTOOLS

BIZNIZ TOOLS välkomnar Moni Lundström med bas i Umeå som Ledarutvecklare.

Moni har en bakgrund som Försäljningschef med mångårig ledarerfarenhet inom rese- och mediabranschen. Hon har stor passion för ledarskaps- och teamutveckling och är även engagerad som mentor och som styrelseledamot i både privata och offentliga verksamheter.

Välkommen att ta kontakt med Moni på moni.lundstrom@bizniztools.com eller 0706 63 71 72.

Ha en motiverande dag!

Vill du veta mer om hur vi kan träna dig till framgång?  bizniztools.com

BIZNIZ_TOOLS_wmyg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>