Lars Oredsson 180103

Månadens Ledarutvecklare – Lars Oredsson, Stockholm

Vi är glada att ha Lars Oredsson i Danderyd norr om Stockholm med i vår organisation. Lars har ett brett kunskapsområde och utbildning från HHS. Han har Ledarerfarenhet som projektledare, konsult, VD och från uppstarter och drift av egna bolag. Vänd dig med förtroende till Lars med ditt behov av att utveckla ditt personliga ledarskap, ditt chefskap eller dina medarbetare och ledningsgrupp.  Välkommen att kontakta Lars på lars.oredsson@bizniztools.com eller 0707 34 63 37

Ha en motiverande dag!

Vill du veta mer om hur vi kan träna dig till framgång?  bizniztools.com

BIZNIZ_TOOLS_wmyg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>