MS

Hur är ditt Självledarskap? Är du ditt bästa jag?

Det svenska samhället skapar självtänkande och autonoma individer. Detta får ofta till följd att en individ har höga krav på sig själv, både vad gäller att förhålla sig till och hantera fler valmöjligheter. Det är ett stort personligt ansvar. För att vi ska må bra och fungera i arbetslivet är det därför viktigt att vi har förmågan att förstå, motivera och leda oss själva = SJÄLVLEDARSKAP.

Hur får man människor att vara sitt bästa jag, både mot sig själv och mot andra? Hur kan man hitta motivation och drivkraft inifrån? En person som kan leda sig själv känner till sina värderingar och sin kunskap samt har verktygen till att ”bli sitt bästa jag”.

BIZNIZ TOOLS erfarna coacher leder dig genom vårt träningsprogram för SJÄLVLEDARSKAP. De ställer dig bl.a. frågor där du får tänka till om dig själv som t.ex. ”Vem är jag?” ”Vad vill jag?” ”Varför vill jag det” och ”Vart är jag på väg?” Tillsammans med din coach benar du ut svaren i en resultatinriktad flersinnesprocess som vi kallar Motiverande Självledarskap. Du sätter motiverande etappmål mot ditt önskade läge och blir ”ditt bästa jag”.

Ring eller maila oss på info@bizniztools.com  eller kontakta en av våra coacher på bizniztools.com

BIZNIZ_TOOLS_wmyg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>