Corona

Vad ska vi göra i dessa Coronatider?

Vi är många som frågor oss vad vi ska göra i dessa Coronatider. Hur gör du? Längre ner i artikeln berättar vi lite om vad vi gör.

Vi som varit med ett tag har sett ett flertal kriser de senaste 20 åren. Alltifrån Dotcom bubblan 2001, 9/11 i New York, den stora kraschen 2008 till en ny stam av Coronavirus.

Idag råder fullkomlig panik och man kan fråga sig om den är berättigad. Vi sitter inte på det svaret. Gör du? Tycker du att paniken är berättigad?

Det är inte bara viruset som oroar. Vi påverkas även av att flera gränser stängs, flyget ställer in merparten av alla resor, hotellen, butiker och restauranger töms eller stängs. Vi ser även en aktiemarknad som faller dramatiskt, företag permitterar eller t.o.m. säger upp personal, etc.

Så vad ska vi göra? Fortsätta arbeta så länge som möjligt? Vad gör du?

När det dyker upp problem i form av kriser med panik som följd känns det jobbigt, men kan det inte vara så att det också skapar möjligheter?

Normalbeteende i kristider för många företag är att boka färre prospektmöten, besöka färre kunder, etc. Många företag skär ned på spenderingar som ex. marknadsföring, men de som inte gör det och fortsätter med sin marknadsföringssatsning skapar ofta en grund för ökade marknadsandelar när marknaden stabiliseras och börja växa igen.

Hur gör du i detta läge? Satsar eller avvaktar?

Vi vet att det kommer att bli bättre. Om några månader går det tillbaka till det normala. Vad kan du göra under tiden för att inte tappa 6 – 12 månaders produktivitet? Vad vill du göra/åstadkomma de kommande åren? Hur kan du säkerställa att du har en blomstrande verksamhet även kommande år?

Vi tror att det är viktigt att filtrera i nyhetsflödet och fokusera på det du vill göra. Allt som skrivs är inte nödvändigtvis sant. Var noggrann i din källkritik.

Här är några av de saker vi gör:

  • Våra egna träningar gör vi om till digitala konferenser. Vi slutar inte träna. Vi gör det bara på ett annat sätt. Om inte vi fortsätter träna oss själva kommer vi inte att göra ett excellent jobb för våra kunder.
  • Vi genomför fler prospektmöten digitalt.
  • När vi coachar gör vi det 1-2-1 fysiskt om båda är friska, annars genomför vi våra coaching tillfällen via digitala medier.

Alla våra program finns online så om du behöver isolera dig på grund av Coronavirus kan du fortfarande utveckla dig och arbeta med dina mål.

Programmen tar dig igenom en blended learning-process innehållande gediget träningsmaterial både i fysisk och digital form, vägledande handlingsplan, inspelade föredrag, personliga möten hos dig/på Teams/Zoom/Skype, etc.

Vi stödjer varje person genom processen, bland annat genom att du har kontakt med din personliga tränare. Vi ger dig verktyg för att verkligen omsätta insikter i förändringar i beteende och attityder.

Våra program fokuserar på många av de utmaningar som dagens moderna ledare står inför, som:

  • att få alla att arbeta tillsammans och samarbeta över hela organisationen.
  • att säkerställa att företagets medarbetare har de attityder som krävs för att nå önskat resultat. Vi arbetar med metoder för utveckling och förstärkning av de attityder som du vill utveckla och stärka själv och för medarbetarna.
  • att nå mål. Kärnan i programmen är inriktat på att utveckla och stärka ett tydligt målinriktat beteende.
  • att leda. Ledaregenskaper, till exempel ta initiativ, beslutsfattande, planering, delegering, kommunikation, mer effektivt utnyttjande av din tid, etc.

Om du vill prata med någon av våra Ledarutvecklare kan du klicka på denna länk och ange ditt namn, telenummer och ort så ringer vi.

Ha en motiverande dag!

BIZNIZ_TOOLS_wmyg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>