EvaKarincoacharAnna

Ta stöd i ditt ledarskap! Prova på kostnadsfritt!

I osäkra tider höjs kraven på dig som chef. Även om nuläget är tufft så behöver framtiden ändå hanteras. Nu är det motiverande ledarskapet viktigare än någonsin. Våra professionella Ledarutvecklare/coacher handleder dig och hjälper dig att lösa knutar.

BIZNIZ TOOLS erbjuder dig just nu en prova på 30 minuters fri digital online konsultation (nulägesanalys/bollpank). Den riktar sig till dig som vill bli bättre i ditt ledarskap, utveckla din balans i livet, eller få nya insikter som gör skillnad. Våra erfarna och engagerade Ledarutvecklare över hela Sverige  kombinerar ett beprövat arbetssätt med digitala verktyg som fungerar lika bra online som i ett fysiskt möte.

Boka ditt kostnadsfria distansmöte när det passar dig. Vi erbjuder dessa samtal till så många vi kan men först till kvarn gäller. Anmäl ditt intresse via denna länk  eller på www.bizniztools.com. Vi återkommer med bekräftelse på mejl /telefon till de personer som vi har möjlighet att genomföra möten med.

När du vill prata med någon av våra Ledarutvecklare; klicka på denna länk och ange ditt namn, telenummer och ort så ringer vi.

Ha en motiverande dag!     

Vill du veta mer om hur vi kan träna dig till framgång?  bizniztools.com

BIZNIZ_TOOLS_wmyg

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>