digitala-moten-1200x675

Har du tillräcklig Självkännedom?

Redan de gamla grekerna konstaterade att självkännedom var så viktigt att de hade orden Känn dig själv inristade över sina tempelingångar. Genom att lära oss förstå våra styrkor och svagheter och vad vi vill och framförallt varför vi vill det, kan vi ta de beslut som kan hjälpa oss att få framgång i det vi bestämmer oss för att göra.

Känner du behov av att få stöd men inte har möjlighet att få till ett snabbt beslut som den investering ett komplett träningsprogram innebär. Då har vi förslag till att börja med!

Prova på att bli coachad online i ett komprimerat utdrag från våra träningsprogram till ”prova på” priset 1995:- ex. moms.

Du får en inloggning till ett avsnitt som finns i ett av våra träningsprogram som fokuserar på Självkännedom. Du läser och lyssnar på avsnitt samt arbetar med mål och reflektionsfrågor. En av våra erfarna och engagerade coacher genomför en timmes coaching med dig.

Nedan beskriver vi avsnittet lite mer utförligt.

SJÄLVKÄNNEDOM

Du får kunskap och praktisk träning i att lära känna dig själv. Du genomför träningen i din egen takt i överenskommelse med din egen personliga on-line coach. Du kan spara träningsinsikter och anteckningar digitalt till din egen dator. Oavsett vilka utmaningar du har så kommer du att få med dig konkreta tips och verktyg som du direkt kan omsätta i praktiken. Bl.a. får du insikter i och reflekterar om:

  • Feedback
  • Självförtroende och självkänsla
  • Misstag och misslyckanden
  • Vem är jag
  • Självbild
  • Vad är du bra på?
  • Negativ påverkan
  • Positivt tänkande
  • Reflektionsfrågor
  • Att göra till mötet med min personliga coach 

När du vill prata med någon av våra Ledarutvecklare klicka på denna länk och ange ditt namn, telenummer och ort så ringer vi.

Vill du veta mer om hur vi kan träna dig till framgång?  bizniztools.com

BIZNIZ_TOOLS_wmyg

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>