Självledarskap i CHEF maj 2020

Självledarskap allt viktigare

Coronakrisen får sannolikt allt större effekt på ledarskap och medarbetares engagemang. Vad gör du för att medarbetarna ska vara engagerade? Har ni en kultur där medarbetarna är starka i sitt självledarskap? Kanske det är dags att i detta läge börja arbeta på det. Det är viktigt att man kan lita på varandra och har resurser och förmåga att leda sig själv. Självledarskap på Chefakademin är ett träningsprogram som fungerar fullt ut digitalt och du får prata med din personliga coach på Skype/Teams/Zoom alternativt i personliga möten om det är att föredra.

Klicka på Chefakademin eller HÄR och ange ditt namn, telenummer och ort så ringer en av våra Ledarutvecklare upp dig och berättar mer samt bokar ett villkorslöst möte. Vi finns här för att hjälpa! 

Våra kunder vittnar om de konkreta resultat som programmet Motiverande Självledarskap ger. (Se även https://bizniztools.com/#clients) 

Vill du veta mer om hur vi kan stärka och utveckla dig?  bizniztools.com

Ha en motiverande dag!

BIZNIZ_TOOLS_wmyg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>