MS

Självledarskap – Webinarium på Chefakademin

En person som kan leda sig själv känner till sina värderingar och sin kunskap samt har verktygen till att ”bli sitt bästa jag”. Coronakrisen får sannolikt allt större effekt på ledarskap och medarbetares engagemang. Vad gör du för att medarbetarna ska vara engagerade?

Har ni verkligen en kultur där medarbetarna är starka i sitt självledarskap? Kanske det är dags att i detta läge börja arbeta på det. Det är viktigt att man kan lita på varandra och har resurser och förmåga att leda sig själv. 

Stöd i ditt Självledarskap finns bl.a. på ChefakademinVi tipsar bla. om ett webinarium som leds av Tomas Dreifaldt,  grundare av Intermezzon AB. https://chefakademin.se/kurser/lyckas-med-sjalvledarskap-i-och-utanfor-yrkesrollen/ Där får du bl.a. hjälp med att sätta motiverande etappmål mot ditt önskade läge för att börja resan mot att bli  ”ditt bästa jag”.

När du vill prata med någon av våra Ledarutvecklare klicka på denna länk och ange ditt namn, telenummer och ort så ringer vi. Vi finns här för att hjälpa online eller i fysiskt möte när det är möjligt!

BIZNIZ_TOOLS_wmyg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>