011-Anna-Klara

Funderar du på att skicka personalen på kurs?

Är ni i valet och kvalet om ni ska ta in en coach? Eller kanske skicka personalen för en flerdagars kurs kring områden som ledarskapsutbildning/säljutbildning/Ökat självledarskap? Varför välja? 

• BIZNIZ TOOLS Ledarutvecklare utgår från era mål och förutsättningar. Vi arbetar med ett helhetsperspektiv för ökad lönsamhet, effektivitet, engagemang och välmående. Vi jobbar tillsammans över en längre tid för att ni verkligen ska få resultat.

• Deltagare förväntas lägga 1,5 h/vecka med att läsa/lyssna/skriva/reflektera med hjälp av vårt program. Här får du nya insikter, konkreta verktyg för att nå önskad förändring samt ökad teoretisk förståelse.

• Din personliga ledarutvecklare följer månadsvis upp etappmål med fokus på det du önskar att uppnå.

• Vi har utvecklingsprogram för chefen, medarbetaren och säljteamet. För att nå våra hårda mål så krävs det att vi mjuka varelser realiserar dem. Trygga ledare skapar bättre förutsättningar för välmående företag.

Vi finns över hela Sverige.

Vill du veta mer om hur vi kan träna dig till framgång? bizniztools.com

BIZNIZ_TOOLS_wmyg

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>